Schrijf u in voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op uw eerste bestelling!

Veilig betalen bij Lock&Lock

Bij Lock&Lock betaalt u veilig en volgens uw eigen voorkeur. Zodra uw betaling is ontvangen, wordt uw bestelling verwerkt. U kunt op diverse manieren betalen

iDEAL

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Kiest u voor iDEAL, rond deze dan volledig af.

Betalen met iDEAL kan alleen als u internetbankierder bent.

OVERBOEKING

Overboeking betekent dat u, na het invoeren van uw bestelling, eerst het orderbedrag zelf overmaakt op de rekening van Lock&Lock. Dit kan bijvoorbeeld via internetbankieren of via een overschrijving. Houd wel rekening met één tot drie werkdagen overboektijd. Vermeld bij het overmaken uw naam en het ordernummer uit uw orderbevestiging.

Indien de betaling binnen 14 dagen niet is bijgeschreven, beschouwen wij de bestelling als geannuleerd, u ontvangt nog wel een herinneringsmail.

E-WALLET

Betalen via uw eigen MultiSafepay portemonnee.

Om de veiligheid van betalen te waarborgen, gebruikt Lock&Lock het betaalplatform MultiSafepay dat beveiligd is met SSL-normen. SSL is op dit moment het veiligste en meest gebruikte encryptieprotocol op internet.

Dit betekent dat de gegevens die u verstrekt, bijvoorbeeld uw naam, worden gecodeerd, zodat deze niet door andere personen kunnen worden gelezen of onderschept.

Het veilig aanbieden en afhandelen van uw transacties gebeurt bij ons uitsluitend onder strikte veiligheidseisen. Dagelijks wordt het MultiSafepay netwerk gescand op diverse veiligheidsrisico’s door middel van McAfee SECURE. Alle MultiSafepay creditcard transactie worden uitgevoerd met ondersteuning van het 3D Secure programma.

Bovendien staat MultiSafepay onder toezicht van De Nederlandse Bank.