overzicht

Ineke van Tarel

Wij zijn zeer tevreden over de artikelen van Lock&Lock. Wij gebruiken ze vooral om warme maaltijden in te vriezen voor onze kleindochter zodat ze deze mee kan nemen naar school. Daar wordt de maaltijd opgewarmd in de magnetron. Zij heeft cystic fibrose en heeft moeite met brood eten i.v.m. weinig speeksel. Vandaar de warme maaltijd….

Hyke

Hele degelijke bewaarbakjes, gaan lang mee en blijven lekvrij.  Zelfs na 10 jaar, ik heb net weer nieuwe bakken besteld. Snelle bezorging!  Vrijdag ochtend besteld, zaterdag ochtend ontvangen!

Ineke Wals

Vorige week een review geplaatst dat de deksels van drinkbeker stuk waren, ik kreeg meteen bericht van lock&lock, dat ik nieuwe deksels kreeg gratis. GEWELDIGE SERVICE, COMPLIMENT 👍

Mevrouw Wallinga Jansen

Een kilo kaas in plakjes snijden blijft enorm lang vers in de lock en lock doosjes en het staat bijzonder leuk op tafel en erg gemakkelijk een keer snijden.

S. Janssen

Na wasbeurt in vaatwasser was een sapkan geheel vervormd en dus niet meer bruikbaar. Contact hierover opgenomen met klantenservice. Binnen een dag reactie en kosteloos een nieuwe sapkan toegestuurd gekregen. Super service! Wij zijn zeer tevreden over de producten.

Liddy

De bewaardoos is van goede kwaliteit en de levering ging prima. Oorspronkelijk was ik op zoek naar een ronde bewaardoos (4 liter, diepvries en magnetron), het is jammer dat deze niet leverbaar is.

Patricia

Fijne bakjes, mijn meisjes kibbelen over wie de favoriet mee mag nemen naar school. Op de foto van 1 van de bakjes staan echter ook kleine gekleurde bakjes. Daardoor dacht ik dat deze erbij zouden zitten maar dat is blijkbaar niet zo. Jammer want als dat duidelijker was had ik ze er bij besteld. Verder…

1 2 3 6