overzicht

Corrie de Jong

Ik ben heel blij met de brooddoos we waren al heel lang op zoek naar zoiets. Het starters pakket is ook leuk ik had gedacht dat ze groter waren. Ik ga vast de grotere dozen bestellen. En presentje erbij is erg leuk.

Henriëtte de Jong

Na lang zoeken voor het meenemen van mijn lunchsalade eindelijk een merk gevonden met rechthoekige – absoluut lekvrije!- bakjes die precies in mijn werktas passen.

Rewana Huntink

Ik heb dus de broodtrommel versies met vakjes aangeschaft en we zijn er blij mee en gebruiken ze dagelijks voor het 10uurtje, dus fruit lekker gescheiden van elkaar en ruim genoeg (4vaks bakje en het 2 vaks bakje, beide in bezit dus;)) En voor het 12uurtje, 1 tot 2 sneetjes brood, fruit en of een koekje, ideaal…

Sophie Spakman

Geweldig! Drinkflessen zijn erg fijn ik kan niet meer zonder! Ze gingen stuk,  gelijk nieuwe besteld kreeg er nog een extraatje bij 🙂 erg leuk! Ik ga snel weer een nieuwe bestelling plaatsen! 🙂

Annemarie

Eindelijk bakjes gevonden die super goed sluiten! Verschillende formaten gekocht. Handig en hygiënisch in de koelkast, onderweg of op het werk. Blij mee!

Jeliza de Nooijer-van de Meene

Locklock heeft een uitgebreid assortiment fijne producten in diverse kleuren en materialen die aan hun doel beantwoorden. Zeer praktisch in gebruik t.b.v. invriezen en bewaren van voedingsmiddelen.

Balvert

Super fijne producten van Lock&Lock en erg nette service. Snelle verzending en netjes ingepakt en kregen zelfs een extra bakje bij onze verzending. De producten zelf zijn erg stevig en sluiten goed af.

Loeska Snel

Zijn geweldige dozen. Jammer dat er een kaasdoos ontbreekt. Als je een lock en lockdoos  pakt en er een roostertje in legt, keukenrolpapiertje erin daarop de kaas houd je je kaas een poos langer goed. Keukenrol papiertje wel van tijd tot tijd vervangen

Marjolein

Weer een serie lock & lock doosjes gekocht. Snelle  levering prima verpakt. Duidelijke website. Fijne vershoud doosjes die ook in de diepvries kunnen. Ik ben er blij mee.

1 2 3 8