overzicht

Aike Thode

Onlangs mijn eerste bestelling gedaan bij lock & lock en alles is ruim naar tevredenheid verlopen. De producten doen wat ze zeggen en zijn daadwerkelijk lucht en lekdicht. Ik heb de set van 4 bekers en de set van 3 kleine vershouddozen besteld. De producten zijn zeer stevig en gaan met mijn 4 jarige zoon…

Monique Duhen

Ben er zeer tevreden mee. Zou graag meer gebruik maken van deze actie. Wil geen andere bakjes meer. Deze bakken houden je spullen langer en beter vers.

Rianne in ‘t Veld-Haan

Wat een top product. Ik zag jullie toen ik aan het zoeken was naar foodpreppen en mijn bestaande voorraadbakken waren niet geschikt voor familie maaltijden. Ik had verschillende merken, maar echt Lock&Lock is wel een verschil. Het gebruiksgemak is beter dan verwacht. Ik heb verschillende producten aangekocht en geniet nu al 3 weken van de…

Yody

Bij ons worden de Lock&Lock bakken voor meer toepassingen gebruikt dan voeding. Denk hierbij aan muntgeld, naaigerei voor op reis, vloeistoffen/gels voor op reis, sieraden etc. Ik vind Lock&Lock een ideaal product en gebruik er wel één dagelijks.

Yvonne Koolen

Ze zijn gewoon geschikt voor alles. ik gebruik niks anders meer dan lock&lock . Het is wel wat duurder in aanschaf maar het geld meer dan waard. Mijn zus heeft ooit de goedkope versie van de Action gekocht, maar zijn uiteindelijk in de prullenbak beland. Dan is goedkoop dus duurkoop. Ik ben mijn oude spullen…

Ineke van Tarel

Wij zijn zeer tevreden over de artikelen van Lock&Lock. Wij gebruiken ze vooral om warme maaltijden in te vriezen voor onze kleindochter zodat ze deze mee kan nemen naar school. Daar wordt de maaltijd opgewarmd in de magnetron. Zij heeft cystic fibrose en heeft moeite met brood eten i.v.m. weinig speeksel. Vandaar de warme maaltijd….

Hyke

Hele degelijke bewaarbakjes, gaan lang mee en blijven lekvrij.  Zelfs na 10 jaar, ik heb net weer nieuwe bakken besteld. Snelle bezorging!  Vrijdag ochtend besteld, zaterdag ochtend ontvangen!

Ineke Wals

Vorige week een review geplaatst dat de deksels van drinkbeker stuk waren, ik kreeg meteen bericht van lock&lock, dat ik nieuwe deksels kreeg gratis. GEWELDIGE SERVICE, COMPLIMENT 👍

Mevrouw Wallinga Jansen

Een kilo kaas in plakjes snijden blijft enorm lang vers in de lock en lock doosjes en het staat bijzonder leuk op tafel en erg gemakkelijk een keer snijden.

S. Janssen

Na wasbeurt in vaatwasser was een sapkan geheel vervormd en dus niet meer bruikbaar. Contact hierover opgenomen met klantenservice. Binnen een dag reactie en kosteloos een nieuwe sapkan toegestuurd gekregen. Super service! Wij zijn zeer tevreden over de producten.

1 2 3 7