Schrijf u in voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op uw eerste bestelling!

S. van Prooijen

Zoals zoveel hondenbezitters voeren wij onze honden vers vleesmixen, die we in bevroren kilo worsten in huis krijgen. Het ontdooien doen we ‘s winters buiten de koelkast en in de zomer in de koelkast. We voeren zo’n kilo niet in één keer op, dus er ligt altijd vers vlees voor de hond in de koelkast. Een goede bewaardoos is dan essentieel. Nu is zo’n kilo worst best groot en het valt niet mee om een goede maat bewaardoos te vinden die niet te klein maar ook weer niet te groot is.
De 2 LITER HPL844 bewaardoos bleek de perfecte maat te zijn, waar de kilo worst precies in past.

Via facebook heb ik wat foto’s gepost naar andere hondenbezitters en kreeg meteen veel enthousiaste reacties van mensen die meteen zelf ook de HPL844 gingen bestellen op de webshop.
Vers vlees voeren aan honden is de laatste jaren enorm in populariteit gestegen maar er zitten natuurlijk wat nadelen/risico’s aan vast – zeker in de zomer.
Wat natuurlijk van essentiel belang is, is dat de bewaardoos niet lekt en geen geurtjes doorlaat. En dat doen de bewaardozen van Lock&Lock niet. Daarnaast kun je ze prima goed schoonmaken in de vaatwasser zonder dat het plastic gaat kromtrekken waardoor het deksel niet meer past.
We zijn dus zeer tevreden hierover en bevelen het iedere hondenbezitter die vers vleesmixen voert aan!

S. van Prooijen