Schrijf u in voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op uw eerste bestelling!

Reviews

Mijn favorieten bakje is de 600 ml en de 470 ml met de paarse deksel, die gebruik ik meestal als ik een restje eten over heb en dat past er precies in. Perfect voor in de vriezer. Ik ontdooi de restjes meestal op het aanrecht,  wat erg schoon en netjes blijft. Dan gaan de restjes in de magnetron, dan heb ik ook nog eens een makkelijke dag en alles blijft lekker op smaak! Ook heb ik mijn verschillende kruiden in verschillende bakjes; blijft vers en smaak blijft. Gebruik lock&lock bakjes als voorraadbakken voor verschillende producten waar ze droog  in blijven, vooral op de boot erg handig met al dat vocht. En ze zijn luchtdicht zodat mijn meel niet klont en mijn beschuit best lang verst blijft. Ik had het een keer in boot laten staan in de winter en zomers was het nog vers na 4 maanden. Daarom bestel ik liever lock&lock; gewoon goed product en in verhouding hoelang je er mee doet is de prijs ook redelijk.  Ik heb bakjes die al 5 jaar oud zijn, ja zijn wat verkleurd, maar werken nog perfect!

Monique

Ooit voor de bakjes gespaard bij Jan Linders. Erna nog extra bakjes aangeschaft en onlangs alle bakjes vervangen voor Lock&Lock. Ik ben er zeer tevreden over. Ze zijn gemakkelijk sluiten goed af en zijn ook gemakkelijk schoon te krijgen.
Ze zijn overigens ook ideaal om bijvoorbeeld lego of hondensnacks in op te bergen.

Jill

De bewaardozen worden voor verschillende doeleinden gebruikt.
Juist ook omdat ze zo goed blijven sluiten.
Het zou fijn zijn als er ook maten in cm. worden aangegeven

Adriaan

Ik ben zeer tevreden over de lock en lock producten. Heel goed afsluitbaar! Onze favoriet izijn de bakjes van ongeveer 400 cc.
Wat ik prettig zou vinden als er iets handigs zou bestaan om de deksels in op te bergen, zodat je die makkelijk kunt vinden

Jenny Marskamp

Ben er tevreden met de hipster drinkfles. Bij de bestelling kregen we een gratis bakje, erg leuke verrassing!
De drinkfles is stevig en makkelijk in gebruik. Mijn dochter steelt er de show mee op school!

Rebecca Wolfs

De lock&lock dozen gebruik ik in mijn pedicure praktijk. Voor het vervoeren van mn schone en gebruikte instrumenten, die ik lekvrij in vloeistof kan vervoeren. Werkt perfect.

Pedicure praktijk

Goede producten. Ideaal om al van te voren te maken en de ovenschaal in te vriezen. Snelle levering en een gratis bakje erbij.

Rolinda

De doorzichtige groene drinkfles die ik onlangs heb besteld bleek een superkoop! Hij drinkt fijn door ruime tuit, is 100% waterdicht en makkelijk schoon te maken. Erg blij mee, ga zeker nog meer producten bestellen zoals zo’n mooie thermosfles:-)

Corina

Ben al jaren blij met alle lock&lock artikelen… heel onze keukenvoorraad dozen zijn van lock&lock de eerste kochten wij in Luxemburg 12 jaar geleden en alles nog in perfecte staat. Van groot naar klein 40 stuks. Met vriendelijke groet, Nicole en Gijs Ravenstijn

Gijs Ravenstijn

Ik ben uiterst tevreden over de kwaliteit van de producten, de levering en ook de klantenservice.

Kwaliteit: geur blijft niet hangen in de plastic potjes, goed bestendig tegen krassen, verkleurt niet, stevig en praktisch, geschikt voor vaatwas, diepvries en magnetron.

Levering: binnen de 2 dagen, wat ik heel snel vind.

Klantenservice: vriendelijk antwoord binnen de 5 min.

Ik ben dus zeer tevreden over locklock.

Stephanie Caveye