Schrijf u in voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op uw eerste bestelling!

Reviews

Goede producten. Ideaal om al van te voren te maken en de ovenschaal in te vriezen. Snelle levering en een gratis bakje erbij.

Rolinda

De doorzichtige groene drinkfles die ik onlangs heb besteld bleek een superkoop! Hij drinkt fijn door ruime tuit, is 100% waterdicht en makkelijk schoon te maken. Erg blij mee, ga zeker nog meer producten bestellen zoals zo’n mooie thermosfles:-)

Corina

Ben al jaren blij met alle lock&lock artikelen… heel onze keukenvoorraad dozen zijn van lock&lock de eerste kochten wij in Luxemburg 12 jaar geleden en alles nog in perfecte staat. Van groot naar klein 40 stuks. Met vriendelijke groet, Nicole en Gijs Ravenstijn

Gijs Ravenstijn

Ik ben uiterst tevreden over de kwaliteit van de producten, de levering en ook de klantenservice.

Kwaliteit: geur blijft niet hangen in de plastic potjes, goed bestendig tegen krassen, verkleurt niet, stevig en praktisch, geschikt voor vaatwas, diepvries en magnetron.

Levering: binnen de 2 dagen, wat ik heel snel vind.

Klantenservice: vriendelijk antwoord binnen de 5 min.

Ik ben dus zeer tevreden over locklock.

Stephanie Caveye

Vandaag mijn bestelling ontvangen, SUPER!! Snelle levering en natuurlijk geweldige producten. Bij het openen nog een kleine attentie gekregen… echt heel leuk!! En toen kwam er bij mij het idee… is het misschien een optie om ook een variant te maken voor medicijnen? Ik slik zelf namelijk veel tabletten die vocht-gevoelig zijn en de huidige bewaar/vervoer doosjes zijn niet lucht en vocht dicht… Ik zou het in ieder geval geweldig vinden.

Bianca Evengroen

Prima kwaliteit, prima spul.

M.L. van Brakel

Ik ben heel blij met de brooddoos we waren al heel lang op zoek naar zoiets. Het starters pakket is ook leuk ik had gedacht dat ze groter waren.
Ik ga vast de grotere dozen bestellen. En presentje erbij is erg leuk.

Corrie de Jong

Na lang zoeken voor het meenemen van mijn lunchsalade eindelijk een merk gevonden met rechthoekige – absoluut lekvrije!- bakjes die precies in mijn werktas passen.

Henriëtte de Jong

Ik heb dus de broodtrommel versies met vakjes aangeschaft en we zijn er blij mee en gebruiken ze dagelijks voor het 10uurtje, dus fruit lekker gescheiden van elkaar en ruim genoeg (4vaks bakje en het 2 vaks bakje, beide in bezit dus;)) En voor het 12uurtje, 1 tot 2 sneetjes brood, fruit en of een koekje, ideaal (3vaks trommel).
Mijn 4jarige krijgt ze goed open en dicht! We hebben ze nu zelf opgepimt met waterdichte stickers…???

Rewana Huntink

Geweldig! Drinkflessen zijn erg fijn ik kan niet meer zonder! Ze gingen stuk,  gelijk nieuwe besteld kreeg er nog een extraatje bij 🙂 erg leuk!
Ik ga snel weer een nieuwe bestelling plaatsen! 🙂

Sophie Spakman