Reviews

Wij zijn zeer tevreden over de artikelen van Lock&Lock. Wij gebruiken ze vooral om warme maaltijden in te vriezen voor onze kleindochter zodat ze deze mee kan nemen naar school. Daar wordt de maaltijd opgewarmd in de magnetron. Zij heeft cystic fibrose en heeft moeite met brood eten i.v.m. weinig speeksel. Vandaar de warme maaltijd.
Onze kleindochter gebruikt een vernevelaar en deze moet elke keer gereinigd worden in alcohol. We hebben dus twee doosjes met alcohol, een voor de ochtend en een voor avond. Door het goede afsluiten verdampt de alcohol niet.
De grote doos die ik pas heb besteld is ook voor haar. Als ze gaat logeren moet ze de vernevelaar en medicijnen altijd meenemen. Deze zitten nu in deze prachtige grote doos met handvat. Super fijn en zeer overzichtelijk.
Zelf denk ik aan een doos met een kleiner doosje bij ingesloten zodat het vlees apart geserveerd kan worden.

Ineke van Tarel

Hele degelijke bewaarbakjes, gaan lang mee en blijven lekvrij.  Zelfs na 10 jaar, ik heb net weer nieuwe bakken besteld. Snelle bezorging!  Vrijdag ochtend besteld, zaterdag ochtend ontvangen!

Hyke

Vorige week een review geplaatst dat de deksels van drinkbeker stuk waren, ik kreeg meteen bericht van lock&lock, dat ik nieuwe deksels kreeg gratis.
GEWELDIGE SERVICE, COMPLIMENT 👍

Ineke Wals

Een kilo kaas in plakjes snijden blijft enorm lang vers in de lock en lock doosjes en het staat bijzonder leuk op tafel en erg gemakkelijk een keer snijden.

Mevrouw Wallinga Jansen

Na wasbeurt in vaatwasser was een sapkan geheel vervormd en dus niet meer bruikbaar. Contact hierover opgenomen met klantenservice. Binnen een dag reactie en kosteloos een nieuwe sapkan toegestuurd gekregen. Super service! Wij zijn zeer tevreden over de producten.

S. Janssen

De bewaardoos is van goede kwaliteit en de levering ging prima. Oorspronkelijk was ik op zoek naar een ronde bewaardoos (4 liter, diepvries en magnetron), het is jammer dat deze niet leverbaar is.

Liddy

Een prima product voldoet zeker aan de verwachting.

J. Folgers

Fijne bakjes, mijn meisjes kibbelen over wie de favoriet mee mag nemen naar school. Op de foto van 1 van de bakjes staan echter ook kleine gekleurde bakjes. Daardoor dacht ik dat deze erbij zouden zitten maar dat is blijkbaar niet zo. Jammer want als dat duidelijker was had ik ze er bij besteld. Verder echt fijne doosjes met een mooie maat!

Patricia

Heel tevreden, goed product, snelle en correcte levering !

Mw. B. Dekeijzer (B)

Prachtig product. Gemakkelijk en praktisch. Perfecte levering ook.

N. de Koning