Reviews

Geweldig! Drinkflessen zijn erg fijn ik kan niet meer zonder! Ze gingen stuk,  gelijk nieuwe besteld kreeg er nog een extraatje bij 🙂 erg leuk!
Ik ga snel weer een nieuwe bestelling plaatsen! 🙂

Sophie Spakman

Eindelijk bakjes gevonden die super goed sluiten!
Verschillende formaten gekocht.
Handig en hygiënisch in de koelkast, onderweg of op het werk. Blij mee!

Annemarie

Locklock heeft een uitgebreid assortiment fijne producten in diverse kleuren en materialen die aan hun doel beantwoorden. Zeer praktisch in gebruik t.b.v. invriezen en bewaren van voedingsmiddelen.

Jeliza de Nooijer-van de Meene

Super fijne producten van Lock&Lock en erg nette service. Snelle verzending en netjes ingepakt en kregen zelfs een extra bakje bij onze verzending. De producten zelf zijn erg stevig en sluiten goed af.

Balvert

Zijn geweldige dozen.
Jammer dat er een kaasdoos ontbreekt. Als je een lock en lockdoos  pakt en er een roostertje in legt, keukenrolpapiertje erin daarop de kaas houd je je kaas een poos langer goed. Keukenrol papiertje wel van tijd tot tijd vervangen

Loeska Snel

Weer een serie lock & lock doosjes gekocht. Snelle  levering prima verpakt. Duidelijke website.
Fijne vershoud doosjes die ook in de diepvries kunnen. Ik ben er blij mee.

Marjolein

Votre boîte est achetée pour placer une «petite pierre à aiguiser » avec de l’eau.

Tom

Onlangs wat verschillende doosjes gekocht. Zowel de plastic en glazen doosjes zijn uitstekend voor het bewaren van voedsel. Geweldig!

El Mar Huisman

Prima bewaardozen. Heb ze nu in diverse maten en gebruik ze eigenlijk overal voor. Prima kwaliteit !!

Harm

Onlangs mijn eerste bestelling gedaan bij lock & lock en alles is ruim naar tevredenheid verlopen. De producten doen wat ze zeggen en zijn daadwerkelijk lucht en lekdicht. Ik heb de set van 4 bekers en de set van 3 kleine vershouddozen besteld. De producten zijn zeer stevig en gaan met mijn 4 jarige zoon mee naar school. Mijn favoriet zijn de bekers en het bakje van 180ml. Het bakje (waar ik fruit in doe) past precies in zijn broodtrommel van orange rebel met daarnaast dan nog genoeg ruimte voor een boterham. Na lang zoeken naar echte lekvrije bekers/bakjes hebben we eindelijk geen last meer van plakkerige rugtassen door lekkende bekers en natte boterhammen door lekkende bakjes fruit. Lock & lock, jullie zijn top!

Aike Thode