Schrijf u in voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op uw eerste bestelling!

Retourneren en garantie

Heeft u een product gekocht maar bent u toch niet helemaal tevreden? Of is een product defect geraakt? Volg dan de onderstaande instructies zodat we u snel van dienst kunnen zijn.

Bij aankoop van producten via www.locklock.nl heeft u het recht om gedurende een periode van 14 dagen (een deel van) de bestelling zonder opgaaf van redenen te retourneren. Uiteraard dienen de te retourneren producten compleet, ongebruikt en goed verpakt – voor zover mogelijk in originele verpakking – retour gezonden te kunnen worden. Alle kosten van verzending zijn voor rekening van de klant.

RETOURPROCEDURE

Als u onderstaande stappen volgt, kunnen wij uw retourzending spoedig afhandelen

 • Geef bij onze klantenservice aan dat u een product wilt retourneren. Vermeld hierbij het ordernummer van uw bestelling en geef eventueel de reden van het retourneren op
 • Wilt u het product ruilen? Geef dan tevens het gewenste artikel op. Afhankelijk van de prijs van het nieuwe artikel ontvangt u een aanvullende factuur of volgt terugbetaling
 • Wij voorzien u per mail van de verzendinstructies
 • U verzendt het artikel naar ons
 • U ontvangt een ontvangstbevestiging van ons zodra de retourzending is ontvangen
 • In geval van ruiling wordt na ontvangst van de eventuele bijbetaling het vervangende product verzonden.
 • Terugbetaling volgt uiterlijk binnen 14 dagen

GARANTIE

Ondanks de hoge kwaliteit van de Lock&Lock producten kan het voorkomen dat u een product ontvangt dat niet aan de eisen voldoet. In dat geval bieden wij u graag zo snel mogelijk een passende oplossing. Wanneer een product defect is op het moment dat u het ontvangt, neem dan direct contact op met onze klantenservice.

GEBRUIKSVOORSCHRIFTEN

Lock&Lock producten zijn veilig te gebruiken in de vaatwasser, diepvriezer en magnetron, onder de volgende voorwaarden:

 • Vaatwasser: producten plaatsen in het bovenste rek van de afwasmachine. Agressieve afwasmiddelen kunnen de oppervlakte van het bakje beschadigen;
 • Magnetron: te gebruiken tot 120°C en gelieve de gebruiksaanwijzing van de magnetron toe te passen. Het deksel moet los op de doos liggen of geheel verwijderd worden voor gebruik. Gelieve geen voedingsmiddelen met veel vet, olie, suiker of tomatensaus opwarmen, omdat deze mogelijk beschadiging (blaasjes) of verkleuring kunnen veroorzaken;
 • Diepvriezer: te gebruiken tot –20°C. De Lock&Lock bakjes eerst buiten de vriezer op temperatuur laten komen. Het deksel niet openen zolang de inhoud bevroren is.

Heeft u de gebruiksvoorschriften in acht genomen maar kampt u toch met een defect? Onder beperkende voorwaarden wordt 2 jaar garantie gegeven op Lock&Lock producten, mits de defecten zijn toe te wijzen aan productiefouten en/of grondstoffen:

 • Binnen 12 maanden na aankoop (met aankoopbewijs) worden defecte producten of onderdelen geheel gratis vervangen;
 • Vanaf 12 maanden na aankoop (met aankoopbewijs) worden defecte producten of onderdelen vervangen tegen betaling van verzend- en handelingkosten.

Neemt u in deze gevallen contact op met de klantenservice.