Schrijf u in voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op uw eerste bestelling!

Retailer

LOCK&LOCK WELKOM

LOCK&LOCK staat voor een bewuster leven, waarin mensen minder verspillen en respect hebben voor omgeving en milieu. Bedacht vanuit de noodzaak om hygiënisch en gemakkelijk voeding mee te nemen en te bewaren, ontwikkelde LOCK&LOCK een gepatenteerd sluitsysteem dat 100% lucht en waterdicht is.

Met deze kennis en gedegen onderzoek is LOCK&LOCK voorloper geworden in het huishoud-segment. Wereldwijd kiezen consumenten inmiddels voor de betrouwbare sluiting, de duurzaamheid en het gemak van LOCK&LOCK producten.

“ HET DRUKKE LEVEN RIJMEN MET MILIEUBEWUSTZIJN EN GEZOND ETEN LIJKT NIET ALTIJD EVEN MAKKELIJK,DE PRODUCTEN VAN LOCK&LOCK BIEDEN DE UITKOMST. “

Niet alleen huishoudens ervaren dagelijks de voordelen van LOCK&LOCK, ook de industrie heeft de kwaliteit en toepasbaarheid ontdekt. Denk aan ziekenhuizen, laboratoria en de jachtbouw bijvoorbeeld. De ontwikkeling van onze producten staat niet stil.

Vanuit ons centraal gelegen kantoor in Nederland verzorgen wij de distributie, marketing en sales voor onze particuliere en zakelijke klanten in de BENELUX. Met veel passie en enthousiasme streven wij ernaar dat iedereen de duurzame kwaliteit van LOCK&LOCK gaat ervaren.

GEÏNTERESSEERD IN HET VERKOPEN VAN LOCK&LOCK PRODUCTEN?

Wij zijn altijd opzoek naar uitbreiding van onze verkooppunten. Heb je een idee voor een samenwerking? Ben jij retailer? Of wil je onze producten zelf gebruiken?

Bekijk onze productcatalogus en neem contact met ons op!

Mail naar: info@locklock.nl of bel T +31 (0)85 800 1800.