Paasgranola met sinaasappelyoghurt en fruitsalade
Brunchgerecht
Voor 4 personen
Ingrediënten
- 400 g gemarineerde fruitsalade
- 300 g sinaasappelyoghurt
- 80 g paasgranola met kokos
- 4 blaadjes munt
Extra nodig: 4 mooie glazen
Bereiden:
Verdeel de fruitsalade over de glazen. Schep daar met een kleine lepel voorzichtig de sinaasappelyoghurt op, zodat deze niet kliedert op de binnenkant van het glas. Bestrooi met de granola en garneer met de blaadjes munt.
“Chef de Prep” Philippine van der Goes
Philippine van der Goes heeft haar blog “Liefde voor Lekkers” waarop ze haar liefde voor lekkers deelt. Op haar blog deelt ze haar recepten, belevenissen en tips. Kortom, een digitaal kookschriftje waar je over haar schouder mee kijkt en waar de wereld van ‘mmmm’ en ‘om je vingers bij af te likken’ zich opent. Daarnaast werkt ze als freelancer in de culinaire communicatie en heeft ze als recept ontwikkelaar aan diverse kookboeken meegewerkt. Voor LOCK&LOCK is Philippine omgedoopt tot “Chef de Prep” en bedenkt ze verschillende gerechtjes die ideaal zijn om te preppen!
Ga je ook foodpreppen en ben je op zoek naar vershoudbakjes? Bekijk onze shop!