Schrijf u in voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op uw eerste bestelling!

Over Lock&Lock

Lock&Lock Co. Ltd. is bekend geworden door de innovatieve manier om vershouddozen vierzijdig volledig lucht- en waterdicht af te sluiten.
Het hoofdkantoor van de wereldwijde organisatie staat in Seoul, Korea. Er wordt geproduceerd in diverse landen in het Verre Oosten.

Lock&Lock is in 1978 opgericht als producent van honderden keuken- en opbergproducten. In 1997 werd de organisatie gereorganiseerd en vanaf dat moment focuste de firma zich nog uitsluitend op de ontwikkeling van 1 product: Lock&Lock.

Lock&Lock is nu bekend als producent van ‘s werelds beste luchtdichte vershoud- en opbergdozen. Lock&Lock is nummer 1 in Korea en in vele andere landen in het Verre Oosten en is hard op weg om door voortdurende ontwikkeling van de ontwerpen en productkwaliteit van haar vershouddozen, de nummer 1 in de wereld worden. Lock&Lock is inmiddels een wereldmerk met distributie in meer dan 100 landen en vooraanstaande marktposities o.a. in de Verenigde Staten, Engeland en Duitsland.

Gebruikers van Lock&Lock zijn zeer lovend over de kwaliteit en superieure sluiting en de gebruiksmogelijkheden van de vershouddozen.

Lock&Lock producten worden in de Benelux exclusief verkocht door Lock&Lock Benelux B.V. via de webshop www.locklock.nl en in exclusieve samenwerking met Salo Household Company via loyaliteitsacties bij (landelijke) supermarktketens.

KvK 62602888

Kantooradres: Lock&Lock Benelux B.V.
Oostergracht 3
3763 LX Soest
085-800 1800
E-mailadres: info@locklock.nl

 

LOCK&LOCK VERSHOUDDOZEN – 100% KWALITEIT

* 100% lucht- en waterdicht

Het gepatenteerde vierzijdige sluitingsmechanisme in combinatie met de holle siliconenafdichting zorgt voor een lucht- en waterdichte afsluiting. Soep, yoghurt of andere vloeistoffen kunnen lekvrij worden bewaard en vervoerd.

* Houdt dagen langer vers

Internationale onderzoeken hebben aangetoond, dat in vergelijking tot vaak veel duurdere traditionele vershouddozen, Lock&Lock verse producten veel langer goed houdt. De bakjes nemen bovendien geen luchtjes aan, zodat bijv. vis en kaas zonder bezwaar kunnen worden bewaard.

* Gemakkelijk te openen en sluiten

De vierzijdige sluiting is krachtig en zal niet vanzelf opengaan. Echter, met één hand zijn de sluitingen achtereenvolgens gemakkelijk en zonder krachtsinspanning te openen en te sluiten. Ook kinderen of mensen met beperkte kracht in de handen (bijv. als gevolg van atrose) kunnen de vershouddozen gemakkelijk gebruiken.

* BPA-vrij

Producten van Lock&Lock bevatten geen BPA (Bisphenol-A). Deze stof wordt ervan verdacht schadelijk te zijn voor de gezondheid en is terug te vinden in producten van polycarbonaat (PC). Producten van deze grondstof heeft Lock&Lock niet in het assortiment.

* Geschikt voor magnetron, vaatwasser en diepvries

De vershouddozen zijn veilig te gebruiken in de diepvries (tot -20°C), magnetron (tot 120°C en deksel eraf) en vaatwasser (bovenste rek).

* Bespaart veel ruimte

Lock&Lock dozen zijn goed stapelbaar en besparen tot 40% ruimte in koelkasten, keukenkastjes en laden. Doordat de dozen transparant zijn houdt u het overzicht waardoor lang zoeken tot het verleden behoort.

* Multifunctioneel en overal inzetbaar

Door de vele soorten en maten dozen is er voor iedereen en voor elke opbergklus de juiste Lock&Lock oplossing! Van kinderkamer tot laboratorium en van camping tot catering, Lock&Lock is altijd en overal inzetbaar.

* Continue kwaliteitscontrole en werelwijd patent

Het unieke sluitsysteem van Lock&Lock is 3.000.000 keer getest. Als een Lock&Lock doos 10x per dag geopend en gesloten wordt, heeft deze een levensduur van 410 jaar. Lock&Lock heeft wereldwijd patent en biedt hoogwaardige kwaliteit, getest door SGS, LGA (Duitsland) en FDA (USA). De productie van Lock&Lock is ISO 9001 gecertificeerd.