Snijplanken Lock&Lock

LOCK&LOCK snijplanken!

Lock&Lock snijplanken in drie verschillende formaten in vrolijke kleuren! Zeer gemakkelijk in gebruik tijdens het preppen en snijden van groente, vlees, vis etc.

#1 HYGIËNISCH – 99% anti-microbieel

Door de toevoeging van het anti-microbiële ‘KROSTON’ worden 99% van de bacteriën op de snijplanken teruggedrongen die verantwoordelijk zijn voor voedselvergiftiging. ‘KROSTON’ is onschadelijk voor het menselijk lichaam en bevat geen Triclosan of BPA.

#2 GEMAK – Wassen en opbergen!

Een handige snijplank met handgreep. Zeer gemakkelijk in gebruik, te wassen (vaatwasser) te drogen en op te bergen.

#3 FUNCTIONEEL – Anti-slip en aan twee zijden bruikbaar!

De anti-slip afgewerkte bodem voorkomt verschuiving van de snijplanken en zorgt voor veilig gebruik. De snijplanken zijn aan beide zijden te gebruiken en heeft aan een zijde een sapgeul.

#4 DUURZAAM – Geen vervorming!

De snijplanken zijn gemaakt van stevig Polypropyleen, voorkomt kromtrekken of vervorming.

#5 DESIGN – Koken met plezier!

Vrolijke kleuren en een goed ontwerp zorgen ervoor dat je kookt met plezier!

Instagram

Op en top Nederlands: kaas!🧀 Lekkere plakjes voor op brood of blokjes bij de borrel. Zo`n stuk kaas is heerlijk, maar het op de juiste manier bewaren kan wel eens lastig zijn.🤔 Geen zorgen, wij geven je tips over hoe je kaas het beste kan bewaren:

🧑‍🌾 Bewaar de kaas in vetvrij kaaspapier.
Koop je kaas bij de boer? Dan krijg je hoogstwaarschijnlijk wat vetvrij kaaspapier mee. In de supermarkten bieden ze dit meestal ook gratis aan.

👉 Bewaar de kaas (met papier) in een bewaardoos.
In onze kaasdoos kan je de kaas luchtdicht bewaren. Door de perfecte sluiting blijft de kaas langer vers. En door het vochtrooster dat in de kaasdoos zit, ligt de kaas niet in het vocht en kan je het beter bewaren. Bovendien neemt de bewaardoos geen luchtjes aan, ideaal dus om kaas in te bewaren.

❄ Bewaar in de groentelade van je koelkast
Hier is de temperatuur minder laag en dat is beter voor de kaas. Kaas kan het beste bewaard worden bij een temperatuur van 5 tot 8 graden. Bewaar je de kaas bij een te hoge temperatuur dan gaat hij sneller rijpen. Een te lage temperatuur? Dan zal de smaak flink achteruitgaan.

⏱ Harde kaas (zoals Edammer) blijft na openen ongeveer 4 weken goed. Van half harde kaas (zoals Goudse kaas) is de houdbaarheid na het aansnijden nog ongeveer 2 weken.

Geniet van kaas op z`n best!🧀✨ Meer tips voor het bewaren van kaas? Die lees je via de link in bio!

.
.
.
.
.

#locklocknl #locknlock #kaas #lekker #genieten #bewaren #lunchen #ontbijt #ontbijtje #watetenwevandaag #eetsmakelijk #samentegenvoedselverspilling #verspillingsvrij #tegenvoedselverspilling #duurzaamheid #duurzaam #toogoodtogo #cheeselovers #goudacheese #nofoodwaste
...

🧀✨ Genoten van een heerlijke borrel met zachte kaasjes afgelopen weekend? Misschien heb je dan nu nog wel wat restjes in de koelkast liggen. Maar hoe bewaar je die zachte kaas nu het beste?

👉 Over het algemeen geldt: hoe zachter de kaas, hoe korter de houdbaarheid. Camembert, mozzarella en andere zachte kaassoorten kunnen zo`n 1 tot 2 weken bewaard worden in de originele verpakking.

💡 Tip: Als je na het borrelen nog een stukje overhoudt, bewaar dit dan in een luchtdicht vershoudbakje. Ons ronde vershoudbakje is bijvoorbeeld perfect voor een stuk camembert. En het botervlootje is ideaal voor een punt zachte kaas. Met de extra tray in de deksel is het een ideaal bakje voor het bewaren én serveren van kaasjes.

❄️ Zorg ervoor dat zachte kaasjes bij een lagere temperatuur worden bewaard, bij voorkeur hoog in de koelkast.

Geniet langer van die verrukkelijke zachte kaasjes met deze handige bewaartips! Meer tips over hoe je kaas kan bewaren lees je via de link in de bio.

.
.
.
.
.

#locklocknl #locknlock #kaas #kaasplank #kaasje #borrelplank #borrelmoment #borrelen #borrelplankje #borrelhapjes #lekker #genieten #bewaren #watetenwevandaag #cheeselover #omnomnom #nowaste #etengooijenietweg #verspillingsvrij #restjesopmaken #tipvandedag
...

Hoe eet jij je Paasbrood?🐰🍞

Paasbrood mag natuurlijk niet ontbreken tijdens het Paasweekend! Maar de manieren van eten verschillen nogal, wat is jouw favoriete manier?

➡️ Met of zonder boter?
➡️ Laat je de spijs in het midden of smeer je het uit?
➡️ Of heb je een unieke twist?

Laat het weten in de comments, wij zijn benieuwd!

.
.
.
.
.

#locknlock #locklocknl #paasontbijt #paasbrunch
#paasweekend #vrolijkpasen #paasdagen #pasen #paasbrood
#ontbijt #lekkereten #watetenwevandaag #omnomnom
#eetsmakelijk #durftevragen #verspillingsvrij
#samentegenvoedselverspilling #opgeruimdstaatnetjes
...