HOT&COOL DRINKFLESSEN

Waar je ook heen gaat, je zal altijd een warm of koud drankje bij je hebben! De nieuwe collectie HOT&COOL-flessen houden je drankje minstens 6 tot 10 uur warm of koud! De HOT&COOL-collectie is ontworpen met oog voor detail en kent verschillende stijlvolle designs. Zoals bij al onze producten staan functionaliteit en kwaliteit bovendien centraal. Zo zijn alle flessen 100% waterdicht en gemaakt van veilige materialen. De flessen zijn ideaal tijdens outdoor activiteiten zoals bijvoorbeeld wandelen en fietsen maar ook op school of kantoor!

NIEUW: JE EIGEN NAAM OP EEN HOT&COOL FLES

Een HOT&COOL fles met je eigen naam? Of de naam van iemand anders om cadeau te geven? Dat kan! Klik op de HOT&COOL drinkfles die jij graag wil hebben, kies je favoriete kleur en druk op “personaliseren”. Type de naam of leuke tekst die jij graag op de fles wil hebben en wij zorgen ervoor dat deze op jouw HOT&COOL fles terecht komt. Graveerkosten: €5,-

Heb je een speciale wens voor op de HOT&COOL drinkfles? Stuur dan een mailtje naar info@locklock.nl zodat we kunnen bekijken of dit mogelijk is!

Een gegraveerde drinkfles kan niet meer worden teruggestuurd of geruild.

Bekijk ook onze waterflessen en drinkbekers.

Het minimale bestelbedrag is € 14,95.

Alle 5 producten bekijken

Bekijk: 48 / 96 / Alles