Schrijf u in voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op uw eerste bestelling!

Alle Flessen & Bekers

Op zoek naar mooie en hippe (water-)flessen, bidons of (thermos-)bekers? Ook dan ben je bij Lock&Lock aan het juiste adres. Zoals bij al onze producten staat functionaliteit en kwaliteit centraal. Zo zijn alle drinkflessen 100% waterdicht en gemaakt van veilige materialen.

De nieuwe collectie HOT&COOL-bekers houden je drankje minstens 6 tot 10 uur warm of koud! De grotere ‘Giant HOT Tank’ garandeert zelfs een isolatieperiode van 24 uur. De HOT&COOL-collectie is ontworpen met oog voor detail en kent verschillende stijlvolle designs.

PERSONALISEREN
Een HOT&COOL fles met je eigen naam? Of de naam van iemand anders om cadeau te geven? Dat kan!

Hoe werkt het:
1. Kies jouw favoriete drinkfles
2. Kies de mooiste kleur
3. Klik op personaliseren
4. Bedenk welke persoonlijke boodschap jij op de fles wil zetten
5. Bestellen maar!

Heb je een speciale wens voor op de HOT&COOL drinkfles? Stuur dan een mailtje naar info@locklock.nl zodat we kunnen bekijken of dit mogelijk is!

* Een gegraveerde drinkfles kan niet meer worden teruggestuurd of geruild.

Waterflessen BPA vrij

Steeds meer mensen worden zich bewust van de schadelijke kanten van Bisfenol A in plastic wegwerp waterflesjes. Bisfenol A wordt vaak gebruikt bij het maken van hard plastic. Uiteraard zijn alle flessen en bekers van Lock&Lock geheel Bisfenol A Vrij (BPA-vrij) en daarmee VEILIG voor je gezondheid. Daarbij zijn ze in gebruik ook nog eens goedkoper dan de schadelijke wegwerp flessen. Koop daarom snel je Lock&Lock drinkfles of drinkbeker!

Alle 19 producten bekijken

Bekijk: 48 / 96 / Alles