Schrijf u in voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op uw eerste bestelling!

Back to School!

De scholen gaan bijna weer beginnen en dat betekent dat de lunchtrommels en de drinkflessen weer meegaan de rugtassen in! Naast dat deze er natuurlijk stoer en leuk uit moeten zien, is het ook fijn als de bakjes en flessen lekvrij zijn, tegen een stootje kunnen en uiteraard geschikt zijn voor kinderen.

Drinkflessen voor kinderen
De LOCK&LOCK drinkflessen voor kinderen zijn allemaal in de vorm van een leuk character. De flessen hebben een inhoud van 430 ml en zijn gemaakt van Tritan (BPA-vrij!). Lekvrij waardoor ze zo in de rugtas mee naar school kunnen. Dankzij het extra mondstukje wordt de opening van de drinkfles kleiner waardoor er door kinderen makkelijker uit gedronken kan worden. Bovendien kan het mondstuk eruit waardoor de fles gemakkelijk schoon te maken is. Antislip bodem zorgt ervoor dat de fles beter blijft staan.

Bakjes met vakjes
In elk vakje een ander hapje! De bakjes met vakjes zijn ideaal als je je kind elke keer wil verassen met een gevarieerde lunchtrommel. Door de (uitneembare) verdeelbakjes wordt de inhoud netjes van elkaar gescheiden. 100% lucht- en waterdicht dus geen natte schooltas meer. De bakjes zijn geschikt voor de vaatwasser, diepvries en magnetron. De bakjes zijn gemaakt van Polypropyleen, wat een veilig materiaal is voor de gezondheid en vrij van BPA. 

Alle 10 producten bekijken

Bekijk: 48 / 96 / Alles