Lock&Lock zoekt testpersonen!

Nieuwe HOT&COOL drinkflessen 

We hebben een aantal nieuwe HOT&COOL drinkflessen aan het assortiment toegevoegd! De drinkflessen hebben een prachtig design. En zoals je van Lock&Lock gewend bent zijn ze ook heel praktisch; ze lekken niet, houden zeer lang warm en/of koud en zijn handig in gebruik. Wij zijn benieuwd wat jullie van de flessen vinden en horen graag jullie mening. Kortom, wie wil deze toffe drinkfles testen en hier een review over schrijven? Als tegenprestatie mag je de fles ter waarde van 29,95 euro houden!

Welke wordt jouw favoriet?

  • Diamond Tumbler; ‘gehamerde’ fles in de kleuren mat zwart, mat rood, blauw, zilver en koper/roze. De Diamond tumbler is een plaatje om te zien en past bovendien door de slanke vorm gemakkelijk in iedere tas. Heeft een inhoud van 400ml.
  • Line Tumbler; deze fles heeft een strak design en is stoer en chic tegelijk. Verkrijgbaar in mat zwart, zilver en goud. Ook de Line Tumbler heeft een inhoud van 400 ml.
  • Name Tumbler; stijlvolle fles met een extra detail, je kunt er je naam op schrijven! Verkrijgbaar in de kleuren zwart (licht metallic) en wit (licht metallic). Dit is de kleinste van de drie en heeft een inhoud van 350 ml.

Hoe maak je kans?

Stuur een mail met je gegevens naar info@locklock.nl en geef aan welke soort en kleur jij het liefste wil uittesten. Dan word jij misschien een van onze vijf testpersonen! Binnen twee weken brengen we de testers op de hoogte via de mail.

Als eerste op de hoogte blijven?

Like dan onze Facebookpagina! Hierdoor ben je direct op de hoogte van de nieuwste acties.

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *