Schrijf u in voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op uw eerste bestelling!

Lekkere hapjes en drankjes voor on-the-go!

Het is (bijna) herfstvakantie! De weersvoorspelling is goed, dus het ideale moment voor een lekker dagje uit. Tijdens een uitstapje is het natuurlijk altijd fijn om eigen eten en drinken mee te kunnen nemen. Hoe en wat? Wij geven je een aantal hapjes en drankjes voor on-the-go tips!

 1. Mini broodjes
  Tijdens een dagje uit heb je misschien geen zin in de standaard bruine boterham. Koop dan een aantal mini afbakbroodjes! Beleg de broodjes met wat je lekker vindt, verpak ze in folie in een vershouddoos en je hebt een heerlijke lunch voor onderweg!
 1. Wraps
  Een wrap is heel gemakkelijk mee te nemen. Ook deze kun je weer met allerlei verschillende dingen beleggen. Denk bijvoorbeeld aan zalm met roomkaas, carpaccio, kipfilet of zelfs roerei! Snijd de wrap in stukjes, bewaar ze voor je weggaat in een vershouddoos en je neemt ze zo mee voor onderweg!
 1. Mini salade
  Gezond, lekker en easy to go! Ook met salade kun je enorm variëren. Je kunt bijvoorbeeld verschillende stukken fruit in kleine stukjes snijden en je hebt een frisse fruitsalade. Voor een stevigere salade kook je wat pasta en maak je hier een pastasalade van. Deksel op de vershouddoos en meenemen maar!
 1. Muffins
  Handig mee te nemen en leuk om zelf te bakken. Bovendien kan je de muffins al ver van te voren maken. Muffins zijn namelijk zeer geschikt om in te vriezen. Haal ze ’s ochtends uit de vriezer en je hebt een lekkere snack voor onderweg.
 1. Yoghurt
  Koop een bakje yoghurt en doe het in een vershouddoos. Maak het compleet met bijvoorbeeld wat muesli, stukjes fruit of een handje noten. Kan vervolgens zo mee in de tas en je hoeft er geen rekening mee te houden dat het bakje rechtop moet blijven staan. De vershoudbakjes zijn namelijk 100% lekvrij!
 1. Smoothie
  Toe aan een extra boost onderweg? Neem een smoothie! Kies voor ingrediënten die jij lekker vindt, mix het allemaal samen en doe je smoothie in een drinkbeker. Ideaal om mee te nemen voor onderweg als stevig ontbijt of lekker tussendoortje.
 1. Koffie of thee
  Altijd fijn om je eigen koffie of thee bij de hand te hebben. Zet ’s ochtends een kan koffie of kook water, doe het in een HOT&COOL drinkfles en je koffie of thee blijft minstens 6 tot 10 uur warm! Ideaal voor onderweg of tijdens outdoor activiteiten zoals wandelen of fietsen.

Veel plezier!
Mocht je er tijdens de herfstvakantie een dagje op uit gaan, veel plezier! En als je gewoon moet werken, de hapjes en drankjes zijn ook makkelijk mee te nemen naar kantoor.


 

Op de hoogte blijven van meer lekkere recepten en acties?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerste bestelling!Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *