Schrijf u in voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op uw eerste bestelling!

BBQ-recept: Kruidenboter met pesto

It’s BBQ time! En een gezellige en ontspannen BBQ begint met goede voorbereidingen. Bedenken wat je wil maken, de juiste ingrediënten kopen en voorbereiden. En vergeet vooral niet de tijd te nemen om het vlees, de vis en/of de groenten lekker te marineren voor de lekkerste smaken! Tip: de vershoudbakjes van LOCK&LOCK zijn ideaal om te gebruiken tijdens het marineren. Doordat de bakjes lekvrij zijn, lekt er geen marinade uit. Bovendien kun je het bakje af en toe ook omdraaien om ervoor te zorgen dat de marinade extra goed kan intrekken, zonder dat je bang hoeft te zijn dat er iets lekt. En om het nog makkelijker te maken heeft Philippine van der Goes voor ons een aantal heerlijke BBQ-recepten op een rijtje gezet!

Tafel BBQ

BBQ-recept: Kruidenboter met pesto

BBQ-recept (bijgerecht) voor 4 personen

Ingrediënten

  • 100 g gezouten boter
  • 1½ tl pesto
  • 40 g semi zongedroogde tomaatjes
  • peper en zout

Bereiding 

  1. Laat de boter op kamertemperatuur komen. Snijd ondertussen de tomaatjes in kleine stukjes.
  2. Meng de tomaat en pesto met een vork door de boter. Breng verder op smaak met peper en zout.

ANDERE LEKKERE BBQ-RECEPTEN:

EN VERDER LEKKER VOOR BIJ DE BBQ:

  • Verschillende kleuren paprika in grove repen om te grillen op de BBQ
  • Plakjes courgette om te grillen op de BBQ
  • Italiaanse worst in dunne plakjes
  • Olijven
  • Cherrytomaatjes

BBQ-ACTIE

Je bent helemaal BBQ-proof met onze 11-delige voordeelset! Vershoudbakjes in verschillende formaten dus zowel geschikt om te marineren als voor alle bijgerechten. Met deze speciale BBQ actie krijg je er nu een gratis Joseph Joseph knoflookpers bij t.w.v. €25,-! Klik hier voor de actie!


“Chef de Prep” Philippine van der Goes© 2017 Mark Prins Fotografie
Philippine van der Goes heeft haar blog “Liefde voor Lekkers” waarop ze haar liefde voor lekkers deelt. Op haar blog deelt ze haarrecepten, belevenissen en tips. Kortom,een digitaal kookschriftje waar je over haar schouder mee kijkt en waar de wereld van ‘mmmm’ en ‘om je vingers bij af te likken’ zich opent. Daarnaast werkt ze als freelancer in de culinaire communicatie en heeft ze als recept ontwikkelaar aan diverse kookboeken meegewerkt. Voor LOCK&LOCK is Philippine omgedoopt tot “Chef de Prep” en bedenkt ze verschillende gerechtjes die ideaal zijn om te preppen!

Ga je ook foodpreppen en ben je op zoek naar vershoudbakjes? Bekijk onze shop!

 

Op de hoogte blijven van meer lekkere recepten en acties?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerste bestelling!



 

 

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *